Wellness-masszázs

A wellness nem túl régi fogalom, és sokan a luxus fogalmával kapcsolják össze. Pedig a kettő nem is fonódik össze olyan szorosan. Maga a wellness szó angol eredetű szóösszetétel. A szó jelentése nem korlátozódik a szállodákban eltöltött méregdrága kezelésekre és időre. Minden idetartozik, amitől jól érezzük magunkat, ami nem károsítja a szervezetünket, hanem inkább segíti azt. Az alábbiakban olyan különleges masszázs-technikákat írok le, amelyek az Ön életébe is elhozhatják a wellness nyújtotta kényeztetést.

Anticellulitis masszázs

Anticellulitisz masszázs

Hogy testét megfelelően karbantartsa, a lerakódott méreganyagok, salakanyagok eltávolítására, a narancsbőr kezelésére több lépcsős kezelést ajánlok: a jól bevált narancsbőr elleni krémekkel való fóliás kezelés, speciális intenzív masszírozással kombinálva. Ez alkalmanként 60-90 perces időtartamot vesz igénybe, a lerakódás intenzitásától függően. A kezelés után célszerű sok folyadékot inni, hogy a méreganyagok, levált zsírsejtek gyorsan tudjanak a szervezetből kiürülni. Mivel egy alkalomtól még nem várhatunk csodákat, ápolja testét rendszeresen! A kezelést javasolt a kívánt hatás eléréséig többször megismételni.

Mézes masszázs

A letapadt hátizmok gyors, és hatékony kilazítására a mézes hátmasszázst ajánlom 20 percben, amely egy keleti technikán alapul. A mézben lévő hatóanyagok elősegítik a bőr megújulását, a hámréteg mélyére hatolva feltölti vitaminokkal, nyomelemekkel, a vákuumos technikát alkalmazva pedig a mélyebben lévő méreganyagokat eltávolítja. A méz tapadását kihasználva serkenthető a vérkeringés, így könnyebben választható el a letapadt izom. Összeköthető egy 30 perces borkrém masszázzsal, amely lenyugtathatja a bőrpírt, különleges hatóanyagaival.

Borkrém masszázs

A borkrém masszázs technikája a svédmasszázsra épül, lassú, inkább nyugtató, mint frissítő jellegű. A vörösbor, és a szőlőmag kivonat antiallergén krémmel elegyítve kiváló bőrápoló, rugalmassá teszi a sejteket, felszívódva a bőrön keresztül elősegíti az érfalak regenerálódását. Teljes test 40- 50 vagy 60 percben, illetve csak hátmasszázs 30 percben.

Forró gurigás masszázs

Forró gurigás masszázs

A hátizmok lazítását szolgálja még a forró vizes gurigázás 10 percben, majd utána hátmasszázs 30 percben. Az összetekert törölközőt forró vízzel megtöltve, óvatosan, kell görgetni a háton, a vállakon, majd néhány perc pihentetés után a meleg hatására ellazuló hátizmokat teljesen felszabadítja a masszázs.


Rheuma pakolás

40 percben. Ezt a kezelést azoknak ajánlom, akiknek ízületi problémájuk van, esetleg gyulladásos tünetek léptek fel, ezek enyhítésére szolgál a pakolás. A hatóanyag felszívódásának ideje alatt kellemes relaxáló zenét hallgathat, kikapcsolódhat.

Zöldagyag pakolás

A pakolás célja a bőr megújítása, nyomelemek bevitele, amit az agyag tartalmaz. Megfiatalodik a test és a lélek a kezelés után. Az agyag megszáradása és lemosása után a bőr bársonyossá válik, és rugalmasabbá.

Teljes testradír tengeri só és krém alkalmazásával

Az elhalt hámréteg eltávolítása fontos ahhoz, hogy bőrünk képes legyen megújulni. A sóval elegyített krémmel dörzsölő, simító mozdulatokkal végighaladunk a teljes test felületén. Miközben leválasztódik a felhám, a só lúgosítja a mélyebben lévő ereket is. Segít csökkenteni a savasodást a szervezetben , ezáltal az erek is rugalmasabbak lesznek.

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek