Hiszem, hogy a test betegségeit elsősorban a lélek problémái okozzák. Minden feszülés az izmokban, minden szervi probléma kiinduló alapja valamilyen blokk, ami az energia áramlásában keletkezett. Testünket rendkívül sok ideg-, és energiapálya hálózza be. Az energiapályák egyre vastagabb gyűjtőcsatornákban futnak össze, és úgynevezett csakrában, energiaközpontban koncentrálódnak. Ezek az energiaközpontok forgó mozgást végezve gyűjtik össze a környezetből, illetve a test energiapályáiból a működéshez szükséges energiát.

Néhány szó az Auráról

A finom rezgések, amelyek a testet körülveszik, egyúttal védőburkot képeznek, és információkat is továbbítanak a hálózatba, a fizikális test felületén, és beljebb is, a szervekhez. Ezeket a finomenergiákat, a testet körülvevő csatornák hálózatát, meridiánoknak nevezik. A meridiánok futnak össze a csakra központokban. A körülvevő burkot aurának nevezték el. Ebből több réteg található a test körül, mindegyiknek más színe van, attól függően, hogy melyik rétegnek milyen a rezgése. Amennyiben sötétek ezek a színek, feltételezhető, hogy betegség van kialakulóban, vagy már jelen is van.
Ennek a vizsgálata nem helyettesíti az orvosi diagnózist(és nem is kívánok orvost játszani), viszont amennyiben felfedeztünk valamilyen energiablokkot, lehetőség van időben orvoshoz irányítani a beteget. A blokkok elsősorban lelki okokból adódnak. A lelki blokk ráül az energiapályára, így nem képes végighaladni a meridiánokon, egy idő után, ha a szervek nem jutnak energiához, információhoz, működési zavarok lépnek fel.
Az Aura nem állandó; ahogy mi változunk, úgy változik velünk együtt és tükrözi fizikai, lelki, mentális állapotunkat. Színéből következtethetünk a test egészségi állapotára, a lélek gondjaira.

Csakra terápia

A csakrák a test energiarendszerének részei. Hét alapvető csakráról beszélhetünk: gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szív csakra, torok csakra, harmadik szem csakra, korona csakra. A test akkor működik jól, ha ezek harmóniában vannak egymással. A csakrák egyfajta spirális mozgást végeznek, mondhatjuk pörögnek. Ha valamelyik csakra elzáródik vagy túlpörög, akkor ez fennakadást hoz létre a szervezet működésében, és betegségek alakulhatnak ki.

Az aura, és a csakrák működésének felmérése után lehetőség szerint a kiváltó okot igyekszünk közösen feltárni, feloldani, meditációs gyakorlatokkal javítani a közérzeten, hogy az energiablokkok oldásával lehetőséget adjunk akár a gyógyulásnak is, de legalábbis az izmok, görcsök oldódását elő lehet segíteni. Amennyiben az izmok már nem görcsölnek tartósan, a csontokat sem húzzák össze, tehát az ízületek is megkönnyebbülhetnek. Lehetőség van belsőleg is elősegíteni a javulást gyógyteák segítségével, esetleg egyéb életmódbeli korrigálással, amihez javaslatokat adhatok.

Hartmann és vízér sugárzás bemérése

A Hartmann háló az egész Földön végigfutó rács. A rácsvonalak találkozási pontjainál egyfajta örvény jön létre, ami veszélyes lehet az csakrákra nézve, mivel az adott csakrát elzárhatja vagy túlpörgetheti. Ezért ezeken a pontokon igyekezzünk minél kevesebb időt eltölteni. A sávok közti rész semleges, így azt javaslom, hogy próbáljuk meg ezekre a területekre elhelyezni fekvőhelyünket.

A vízér esetében az egyik legveszélyesebb földsugárzás fajtáról beszélhetünk. Rezgései közel állnak az emberi szervek frekvenciáihoz. Megfelelő védelem nélkül elhangolják azok normális működési frekvenciáit, negatív információkat juttatnak el a sejtekhez és adott esetben degeneratív folyamatokat indíthatnak el.

Ezek a sugárzások felbonthatják a szervezet harmóniáját, ezért fontos, hogy igyekezzünk elkerülni őket. Ebben próbálok a segítségére lenni azzal, hogy segítek bemérni az elhelyezkedésüket.

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek