Svédmasszázs

Svédmasszázs

Ez a masszázstípus a legelterjedtebb Európában, ezért szokás még európai masszázsnak is nevezni. Az egész testre kiterjedő masszázs során feloldódnak az izomcsomók, ellazulnak a görcsösen feszült izmok. A svédmassszázsnak öt alapvető fogása van: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció. Esetenként ezek kiegészülhetnek különböző kimozgatási technikákkal is.

Első lépésként lassú, simító mozdulatokat alkalmazok, hogy teste ellazulhasson. Ezután dörzsöléses technikával fellazítjuk a letapadt izmokat, inakat. Ezáltal javul a vérkeringés is. A gyúrás során fokozódik az izmok anyagcseréje, javul a vér oxigénellátása. Az ütögetés ugyancsak serkentő hatással van a szervezetre, beleértve a szivet is. A vibráció fájdalomcsillapító és nyugtató hatású. Végül, ha szükséges, kimozgatásos technikák alkalmazásával érhető el még jobb eredmény.

A svédmasszázs erősíti az immunrendszert, jól használható ízületi problémák kezelésére, az agy vérellátásának fokozására. Használja ki Ön is ezt a lehetőséget életminősége javításáért!

Ha Ön ízületi problémákban szenved - pl. fáj a háta, a nyaka - a svédmasszázs megoldást jelenthet a problémájára.

Egy kezelés időtartama 60 perc.

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek