Sportmasszázs

Sportmasszázs

Sportolás előtt és után is jó hatással van az izmokra a frissítőmasszázs vagy más néven sportmasszázs. Ez a technika néhány dologban hasonlít a svédmasszázshoz, de annál sokkal erőteljesebb.
Ezt a masszázst az előtt is érdemes igénybe venni, mielőtt sportolni készül, hiszen segít ellazítani görcsös, fáradt izmait, így növelheti azok teljesítményét és csökkentheti a sérülések veszélyét is.
Ha már túl van az edzésen, akkor azért javaslom, hogy csökkentse az izomláz és izomhúzódások kialakulásának esélyét. A spotmasszázs a felgyülemlett tejsavat kidolgozza az izomrostok közül, és az esetleges zúzódások által keletkezett vérömlenyek gyorsabb felszívódását speciális gyógykrémekkel segíti elő. Ebben az esetben javasolt a sok folyadék fogyasztása, hogy a lerakódott méreganyagok gyorsabban távozhassanak a szervezetből.
Ha Ön intenzíven sportol, fizikai munkát végez, akkor érdemes kipróbálnia ezt a masszázstechnikát. Viszont, ha állapotos vagy valamilyen érrendszeri megbetegedésben szenved, akkor inkább a wellness vagy a relaxáló masszázsok valamelyikét ajánlanám.
A frissítőmasszázs 30, 40, 50 vagy 60 perces időtartamra szól.

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek