Relax-masszázs

Mindennapi életünkben sok probléma akad, de néha egy kis kényeztetés segíthet, hogy elfelejtse a gondokat. Ebben szeretnék segítséget nyújtani az alábbiakban.

Relaxáló hátmasszázs

Amennyiben túlfeszültek az idegei, és csak kényeztető simogatásra vágyik, nem erős gyúrásra, akkor a relaxáló hátmasszázst ajánlom. A lassú, simító mozdulatok jelentősen hozzájárulnak az izmok elernyedéséhez, az idegek megnyugtatásához. Kiváló a stressz feloldásához, a vérkeringés és a szövetek oxigénellátásanak javításához. A kezelés során használt speciális illóolajok és masszázskrémek tovább fokozzák a relaxációs hatást. A kezelés 30 percet vesz igénybe.

Relaxáló fej-, nyakmasszázs

A fentiekhez nagyon hasonló technikát a fej és a nyak masszírozásánál is lehet alkalmazni. A gyengéd mozdulatok segítik a kikapcsolódást, ezáltal javítják az állóképességet. A fej-és a nyak masszírozásából álló kényeztetést azoknak ajánlom, akik gyakran küzdenek fejfájással, migrénnel, szédüléssel, szem fáradtsággal. Az elmerevedett nyak, és váll komoly gondokat okoz. A jellemzően a számítógép előtt kényelmetlen tartásban, rossz széken, feszülten végzett munka következtében, vagy hosszú vezetés után, lehúzott ablak mellett, illetve a légkondicionáló működése során szerzett fájdalmas izommerevedés kimasszírozása már az első alkalom után általában jó hatással van. Balesetek utáni stresszes izomgörcs kioldása sokat segíthet.A masszázs időtartama általában 20 perc.

Arc masszázs

Ebbe a masszázsba tartozik bele az arc masszírozása különböző bőrregeneráló krémekkel, olajokkal, hiszen az arcnak is szüksége van kényeztetésre. Fontos a hölgyek számára a dekoltázs karbantartása, az arc rugalmasságának javítása. A masszázs ideje alatt ellazulva, kikapcsolódva relaxáló zenére pihenhet, 20- 30 perc alatt teljesen megújulhat.

Kéz- és talpmasszázs

Relaxáló talpmasszázs

Fáradt lábainak javaslom a talp kényeztetését. Talpunk az egyik legtöbbet használt testrészünk, ezért érdemes rá kellő figyelmet fordítani. A masszázs során a talp akupresszúrás pontjait stimuláljuk, melyek egész testünkre hatással vannak. A speciális gyógykrémek pihentető és frissítő hatással vannak talpunkra. A kezelés 20, vagy 30 perces is lehet.

Gyakori panasz a kéz és az ujjak fájdalma, hiszen minden tevékenységhez használjuk a kezeinket. A sok használattól elfárad, begörcsöl, merevvé válnak a kisízületek, bedagadnak az ujjak, és nehezen mozognak, a csuklóízület mozgatása fájdalmassá válik. Különleges, vérkeringést serkentő, és egyéb kézápoló krémek igénybevételével 20, vagy 40 perces masszázst ajánlok a kezek kényeztetéséhez. Természetesen, kombinálható elem a teljes test masszázsával.

Kívánságára kombinálhatjuk a fenti masszázsokat, 60 vagy 90 percben, akár illóolajokkal is.

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek