Irodai- vagy managermasszázs

Cégek számára javaslom az alkalmazottak frissítésére, a jobb munkabírás eléréséhez. Fáradtan és elgyötörten nagyon nehéz jó eredményeket elérni. Különösen igaz ez a komoly felelősséggel járó munkák kapcsán.
Ha Ön munkahelyén főleg ülő munkát végez, akkor biztos gyakran érzi úgy, hogy fáj a nyaka vagy a háta. Ezen segíthet az irodai munkát végzők számára ajánlott masszázs, az ún. manager masszázs (menedzser masszázs).
Ez a masszázs-fajta az Ön munkahelyén, helyben oldja meg a gondjait, hiszen a mai rohanó életmódhoz igazítva maximum 20 percet vesz igénybe.
Nagyon fontos, hogy a gondolkodásban elakadt, számítógép mellett gyötrődő, irodában mozdulatlanságra ítélt teste kicsit el tudjon lazulni, majd a negyedórás masszázs után új lendülettel tudjon dolgozni.
Az irodaimasszázs egy speciális ülőszéken történik. A kezeléshez nem kell levetkőzni, nem lesz olajos vagy krémes a teste illetve a ruhája. A masszázsnak ezt a formáját azok számára javaslom, akiknek kevés az ideje a sok munka közben, de jólesne a vállak, a fej, a nyak, a háti szakasz megdolgozása. A kezelés néhány perce után felfrissül, és újúlt erővel tudja tovább folytatni a munkáját.
Tegye kellemesebbé munkahelyének környezetét, hogy munkatársai a maximumot tudják nyújtani!

A menedzser masszázst 10, 15 vagy 20 perces időre tudom ajánlani. Így egy rövid kávészünet ideje alatt is ellazulhat és új lendületet kaphat munkájához.

Kiszállás minimum 4 főre!

Schád Magdolna
Tel: +36 30/593 34 73
Budapest 17. kerület
contact@managermassage.info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional
Weblink Linkgyűjtemény, Linkek